O nama

Seckalica za pečurke na listiće

Kancelarijski nameštaj

Seckalica za pečurke na kocke

Pakovanje mašina za sečenje pečuraka za izvoz

Opremanje enterijera po sistemu ključ u ruke

Sada već davne 1990.godine počeli smo sa izradom mašina za sečenje pečuraka na listiće u dosta skromnim uslovima, u jednoj iznajmljenoj garaži. To je u početku bilo sasvim dovoljno za tadašnji, dosta mali, obim proizvodnje.

Od 1993.godine poslujemo u sastavu tada porodične firme „ K-Inženjering", a već naredne godine počinjemo proizvodnju mašina u svojoj proizvodnoj hali i samim tim proširujemo kapacitet proizvodnje svakodnevno usavršavajući kvalitet proizvoda.

Krajem devedesetih menjamo i unapredjujemo model mašine za sečenje pečurki na listiće i od tada dobijamo konačnu formu današnjeg proizvoda.

2000.godine našu proizvodnju obogaćujemo proizvodnjom nameštaja kancelarijskog tipa. Danas opremamo veliki broj firmi u celoj Srbiji.

2003.godine osnivamo potpuno novu firmu „SEDAN" i počinjemo sa probnom proizvodnjom mašine za sečenje pečuraka na kocke različitih dimenzija. Mašinu šaljemo na probni rad u Tursku, gde ostaje godinu dana. Već 2004.godine, uz sugestije i zapažanja pri radu sa mašinom, otklanjamo nedostatke i konačan modifikovan proizvod kreće u prodaju isključivo za inostrane kupce iz celog sveta.

2007.godine firma „SEDAN" izvozi mašine za listiće i mašine za kocke u sedam zemalja: Italiju, Španiju, Finsku, Rumuniju, Bugarsku,Tursku i Kinu. Od korisnika dobijamo potvrdu kvaliteta kroz povećanu tražnju. Iste godine počinjemo sa prodajom mašina za krivolinijsko kantovanje abs i pvc trake.

2008.godine proizvodnja nameštaja naše firme dobija novi radni program nazvan „Ključ u ruke", koji predstavlja opremanje kompletnih kuća, stanova ili poslovnih prostora prema projektima arhitekata i podrazumeva opremanje celokupnog enterijera od kuhinja do spavaćih soba modernog dizajna.

U 2009.godini, planiramo početak proizvodnje mašina za krivolinijsko lepljenje abs i pvc trake od 0,4 do 3 mm i furnir trake do 8 cm.

Takodje u 2009. godini u planu je i učestvovanje na sajmu nameštaja u hali za mašine za obradu drveta gde planiramo izlaganje novog modela krivolinijske kanterice.

Podaci firme:

" SEDAN " s.z.t.r